Johhannes Kruussalu Feiconille puhdastila-asiantuntijaksi

31.3.2023

Feiconin tiimi on vahvistunut järvenpääläisen Johhannes Kruussalun aloitettua 2022 yrityksen palveluksessa puhdastila-asiantuntijana. Johhannes siirtyi asiantuntijan tehtäviin lvi-puolelta. Aiempi kokemus ilmanvaihtotekniikasta ja mittauksista luovat hyvän pohjan uuden oppimiselle. 

Johhanneksen tehtäviin kuuluvat puhdastilamittaukset ja validoinnit sekä puhdastiloille että HVAC-järjestelmille. Puhdastilojen mittauksia ja validointeja suoritetaan esimerkiksi sairaaloiden ja lääkealan yritysten tiloissa. Suoritettavilla mittauksilla ja validointitestauksilla osoitetaan puhdastilojen ja järjestelmien vaatimustenmukaisuus. 

– Työ on mielenkiintoista ja vaatii jatkuvaa opettelua. Minulla kävi hyvä tuuri, kun näin työpaikkailmoituksen ja innostuin hakemaan. Hyvin kävi, naurahtaa Johhannes, joka on nyt suorittanut perehdytykset ja hankkinut pätevyydet itsenäiseen työskentelyyn.

Puhdastilojen ja validoinnin asiantuntijapalveluille on kasvava kysyntä. Johhannes on päässyt perehtymään myös laitevalidointeihin Feiconin konkarin Veikko Rusasen ja validointi-insinööri  Joona Vassisen kanssa. Oppi ei kaada ojaan, sillä Feiconin pienessä tiimissä on paikoin tarvetta apukäsille. 

Johhannekselle Feicon on osoittautunut monella tapaa hyväksi valinnaksi. – Feicon tuntuu hyvältä työpaikalta. Täällä on mukavat työkaverit ja työkulttuuri on joustava. Feicon erottuu positiivisesti edukseen. Täällä työntekijä ei ole kone vaan ihminen. Tyytyväisin mielin olen, enkä ole katunut hetkeäkään!

Työt vievät tuoretta puhdastila-asiantuntijaa ajoittain ympäri Suomen, sillä yritykseltä löytyy työmaakohteita liki kaikista Suomen isoimmista kaupungeista. – Reissutyö on mukavaa. Vaihtelevuuden lisäksi se laadullistaa vapaa-aikaa perheen kanssa, kun kotonaoloa osaa arvostaa ihan eri tavalla, kertoo Johhannes, jonka perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta.