feicon orange bg

Hallitus

feicon board amos gyllenbogel v2

Amos Gyllenbögel

Amos Gyllenbögel omaa laajan ja vakuuttavan uran lääkealalla, jossa hän on toiminut johtamisen, markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.

Kolmekymmenvuotisen uransa aikana hän on edennyt myyntitehtävistä aina ylimmän johdon tehtäviin, esimerkiksi toimitusjohtajan rooleihin kansainvälisissä lääkealan yrityksissä kuten Boehringer ja Eli Lilly. Merkittäviin saavutuksiin kuuluvat huomattava myynnin kasvu, menestyvien tuotteiden lanseeraus, kannattavuuden parantaminen sekä strategisten aloitteiden toteuttaminen eri osa-alueilla.

Ammatillisten tehtäviensä lisäksi hän toimii aktiivisesti muissa vastuutehtävissä, esimerkiksi Sri Lankan kunniakonsulina sekä hallituksen jäsenenä Crown CRO Oy:ssä ja CareCare Oy:ssä

Hänen rikkaan kokemuksensa, johtamistaitojen ja monipuolisen osaamisensa ansiosta Amos Gyllenbögel tuo arvokasta perspektiiviä Feiconin hallitukseen.

feicon board elias haapakorva

Elias Haapakorva

Elias Haapakorvan monipuolinen tausta tarjoaa uusia näkökulmia Feiconin hallitukseen. Hänellä on asiantuntemusta molekyylibiologiasta, liiketoiminnan johtamisesta ja strategisesta konsultoinnista terveydenhuoltoalalla.

Urallaan Haapakorva on johtanut laajamittaisia strategisia projekteja, valvonut lääkinnällisten laitteiden konsultointipalveluita ja toiminut keskeisissä tehtävissä liiketoiminnan kehittämisessä ja arvoihin perustuvassa johtamisessa. Hänellä on myös kokemusta johtotehtävistä Labquality Oy:ssä ja Kasve Oy:ssä, joissa hän on osoittanut pätevyyttä taloushallinnassa, liiketoiminnan hallinnassa sekä henkilöstöjohtamisessa.

Uransa aikana Elias on toiminut merkittävissä johtotehtävissä sekä ollut mukana erilaisissa organisaatioissa ja vaativissa liiketoiminnan kehitysprojekteissa. Ennen nykyistä tehtäväänsä yritysostojen integrointijohtajana Labquality Oy:ssä, hän toimi terveydenhuollon liiketoiminnan kehittämisorganisaation Kasve Oy:n pääomistajana ja hallituksen puheenjohtajana. Elias Haapakorvan hallitusjäsenyydet ja neuvonantajatehtävät organisaatioissa, kuten Ravistamo Oy:ssä, Biosafe – Biological Safety Solution Oy:ssä ja Kuopio health Oy:ssä osoittavat hänen aktiivista osallistumistaan alan verkostoihin ja kykyään edistää strategisia kumppanuuksia.

Menestyksekkään kaupallistamisen, strategian kehittämisen ja kasvunhallinnan kokemuksella Elias Haapakorva tuo arvokkaita näkemyksiä ja asiantuntemusta Feiconin hallitukseen. Hänen monialainen taustansa ja strateginen osaamisensa antavat hyvän pohjan kehittää organisaation tavoitteita ja aloitteita, luoden toivoa yhteistyölle ja kehitykselle.